Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ατελείωτες ώρες χαράς και δημιουργίας




Και για να σε βοηθήσω να φανταστείς καλύτερα και περισσότερα μπες στο http://www.fixedgeargallery.com και δες τι όμορφα πράγματα μπορείς να φτιάξεις
με ένα παλιό ποδήλατο. Το μόνο που μπορεί να σου βάλει όρια είναι η φαντασία .

Σου μιλάω στον ενικό , δεν σε ξέρω και ίσως να μην σε γνωρίσω ποτέ
 αλλά μου φαίνεται πιο προσιτό .



Για φαντάσου το...........

8 σχόλια:

  1. Σπύρο, χαίρομαι που απολαμβάνεις το ποδήλατο που αγαπάς!!Το αγαπώ κι εγώ αλλά δεν μ'αφήνουν να το απολαύσω!!Μου κλέψανε το 2ο ποδήλατο, που το πήρα σπαστό για να το ανεβάζω στο σπίτι, σε ένα 10λεπτο που το άφησα σε ελεγχόμενο πάρκινγκ.Δεν σκοπεύω να μπω σε έξοδα 3η φορά...δυστυχώς!! Ισχύουν όλα όσα λες για το ποδήλατο, συμφωνώ απόλυτα!! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Σας ευχαριστώ για το σχόλιο. Λυπάμαι για την κλοπή του ποδηλάτου σας. Νομίζω ότι το καθημερινό ποδήλατο πρέπει να είναι απλό, φτηνό, ίσως και μεταχειρισμένο. Εγώ καθημερινά κινούμαι με ένα τέτοιο ποδήλατο. Θα γράψω σε επόμενη ανάρτηση μου για το ιδανικό καθημερινό ποδήλατο καθώς και για τρόπους να ασφαλίσει κανείς το ποδήλατό του.

      Διαγραφή
  2. Γειά σου Σπύρο, μου φαινεται πως εσύ θα είσαι από τους νικητές της τωρινής οικονομική κατάστασης της πατρίδας. Ισως όλοι πρέπει να γυρίσουμε σε πιό γήινες συνήθειες τελικά. Στη Βουδαπέστη ίσως να μη το κατάλαβες αλλά από τα περίχωρα και πιό έξω οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολύ το ποδήλατο. Κι αυτό και γιά τη διαδρομή ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι αλλά και για ομορφες βολτες τις αργίες και τα ΣΚ όταν έχει ωραίο καιρό. Συχνά συναντάω στο δρόμο κι ένα τσούρμο αθλητές ποδηλάτες. Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Δυστυχώς δεν έχω έρθει στη Βουδαπέστη εγώ, αλλά η marronblogger. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει στα περίχωρα της Βουδαπέστης, ονειρεύομαι και για τις πόλεις της Ελλάδας- μιας τόσο ηλιόλουστης χώρας. Να χρησιμοποιούμε πολύ το ποδήλατο. Εφόσον βλέπετε τόσα ποδήλατα, κατ'εμέ ζείτε σε μια πολύ όμορφη χώρα. Να είστε πάντα καλά!

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη μου αγάπη το ποδήλατο. Υπέροχες οι φωτογραφίες που μας παρουσίασες.

    Καλό βράδυ Σπύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή (χμ! Άνεμε;)θα παρουσιάσουμε και δικές μας δουλειές! Εκεί να δεις. Να είσαι καλά, και καλές βόλτες! Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε! Φιλιά

      Διαγραφή
  4. ΜΙΚΡΉ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΤΈ ΠΟΔΉΛΑΤΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑ! οΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη και δημιουργική ανάρτηση!!! Αγαπάμε το ποδήλατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποδήλατο έκανες σήμερα;